VÄLKOMMEN TILL SPRAKFÅLENS BILDBLOGG! hÄR HITTAR DU SKISSER, FÄRDIGA BILDER OCH ANNAT INTRESSANT.


DON´T FORGET TO CLICK THE PIC!

tisdag 2 februari 2010

Några bilder ur min bok
Beklagar bildkvaliteten!

4 kommentarer:

AnBr sa...

Tänkte bara säga att... nu följer JAG denna blogg... o din andra... och JAG gillar att kommentera... beware darling!! :-) Fast jag är snäll juh... och du är duktig så det blir nog bara bra saker... men så vet du att nån kollar!! snöiga kramar till växjö från ett peking i "kaos" - säger de....

Arild sa...

Ah! Välkommen AnBr. Jag ANAR vem som ligger bakom detta hemliga alias :) Ska bli kul (?) att läsa din kommentarer. Det är lite glest med sådana. Jag GILLAR att du gillar att kommentera!

AnBr sa...

Jo du anar nog rätt. Visade sig att jag hade både signatur och hemlig bild (älsklige Henning vid Kinaporten vi ser längs E4an mot Härliga Hälsingland du vet för något år sedan) kvar sedan jag kunde kommentare väninnan Ingrids blogg i Kina (innan Maos undersåtar stängde allt sånt för henne och alla andra) så därför fick bild och signatur vara kvar och jag fick skriva en suuuperlång mening.
Jag har det lite slow på jobbet (ha! understatement) just nu så har läst lite i början på din blogg #2 och är helt förstummad!! Du kan inte bara rita/teckna/måla (vad det nu kallas, jag är bara amatör)utan du har helt fantastiska funderingar, tankar och skriver... så bra! Jag bara svävade bort där ett tag medan jag läste och ser FRAM emot att få läsa alla inlägg på raken vid nåt tillfälle. HUR har jag kunnat missa detta tidigare???
Och du, har det blivit något av dina alster? Du skrev nåt om almanacka eller nåt sånt? Vad hände? Det kanske framgår senare i och för sig fast jag inte kommit dit i läsandet ännu... åååh, detta ska bli så kul att läsa vidare om!!
Puss o kram!! :-)

Arild sa...

Kul att du läser :) Kan du inte börja blogga du också, så kan vi glutta in i varandras liv!
En del uppdrag har det blitt, men det är ju liite hemligt också. Men att jag har gjort en grej till IKEA är ju ingen hemlighet. Nu ska jag bara få betalt också, vilket inte verkar vara det lättaste!
Kämpar vidare dagligen och stundligen. jag är ju levnadskonstnär, vet du! Puss och kram. Noah väntar på fritids nu.